Välkomna till Funbo skola och ett nytt läsår!

Varmt välkomna, alla elever och föräldrar, till ett nytt läsår på Funbo skola! Vi har med stor förväntan sett fram emot att få sätta igång arbetet tillsammans med alla våra elever – och nu är det äntligen dags.

Ny personal

Vi vill också hälsa våra nya medarbetare välkomna till oss. Det är Veronica Ferm (Förskollärare Enen 1, förskoleklass), Ulrica Hägglund (lärare Enen 2, förskoleklass, vik för Ina Liljebjörn) Kerstin Roshed (förstelärare åk 3), Christoffer Stenlund (specialpedagog åk F-3, på 50%)

Höstens föräldramöten

Inbjudan till höstens föräldramöten kommer att skickas ut till er av respektive lärare. Planerat datum är 13 september!

Trafikmiljö – lämning och hämtning

Till

För att barnens väg till skolan ska vara säker och kännas trygg, så är vägen från skolbussen/parkeringen till skolbyggnaden stängd för biltrafik mellan kl. 07.30 och 08.15. Från När skoldagen är slut samlas alla barn som ska åka hem med skolbussen vid skolans grindar. Här prickar den som är bussvakt av barnen och följer med dem till skolbussen.

Avslutningsvis: vi är angelägna om att ständigt förbättra vår verksamhet. Hör av er om ni har frågor, funderingar eller synpunkter – det ger oss möjligheter att utvecklas!

Återigen varmt välkomna hit och tillbaka till oss på Funbo skola!

Funboskolans personal

21 augusti 2017